Πελοπίδας Καλλίρης: “Nα κάνουμε την Αρχαία Κόρινθο σπουδαία ξανά”

Πρώτος σταθμός του οδοιπορικού που ξεκίνησε ο Πελοπίδας Καλλίρης με το βαν της “Δύναμης Ανάπτυξης” ήταν η Αρχαία Κόρινθος.

 

 

Κοινή εκτίμηση του υποψηφίου δημάρχου και των συνεργατών του είναι πως από τον πρώτο κιόλας σταθμό της περιοδείας τους στο δήμο Κορινθίων, η επιλογή της διαβούλευσης με τους πολίτες, δικαιώθηκε. 

 

 

Σε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση, διαπιστώθηκαν προβλήματα και αναδείχθηκαν οι προοπτικές της περιοχής, διατυπώθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο, οι προτάσεις και το σχέδιό του συνδυασμού για την Αρχαία Κόρινθο και το αποτέλεσμα αυτής της διαβούλευσης θα αποτυπωθεί αναλυτικά στο Πρόγραμμά της “Δύναμης Ανάπτυξης”.

 

 

“Με δέσμευση την αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια μας τόσο για την επίλυση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως είναι η καθαριότητα, η ασφάλεια και οι υποδομές, όσο και με την ανταποδοτική προς τους πολίτες αξιοποίηση του ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτισμικού χαρακτήρα της περιοχής, προτεραιότητά  μας είναι να κάνουμε την Αρχαία Κόρινθο σπουδαία ξανά.

 

 

Η Αρχαία Κόρινθος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, με πολυεπίπεδα οφέλη για τον τόπο μας. 

 

 

Είναι το αυτονόητο και μαζί θα το κάνουμε πράξη. Για την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει”, δήλωσε ο Πελοπίδας Καλλίρης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

moriasnews.gr