Πετράλωνα: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές

Ένας μαθητής έφυγε από το σχολείο με κακώσεις αυχενικής και θωρακικής μοίρας.

 

Όπως αναφέρει η μητέρα του, μιλώντας στο MEGA, το παιδί της έφυγε με σοβαρά τραύματα και πλέον προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.

 

 

 

«Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το σοκ, κάνουμε τον σταυρό μας και λέμε δόξα τω Θεώ που δεν θρηνούμε θύματα, τρεις αθώες ψυχές, που πήγαν στο σχολείο τους νομίζοντας ότι είναι ένας ασφαλής χώρος για να εκπαιδευτούν. Δυστυχώς δεν είναι μόνο εκδορές».

 

Σύμφωνα με την ίδια, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και ενώ τα παιδιά είχαν βγει έξω από τις αίθουσες. Από την οροφή του υποστέγου κάτω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί, έπεσαν οι σοβάδες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

 

 

«Από το σχολείο υπήρξε ένας πανικός διότι δεν είχαν λάβει γνώση οι δάσκαλοι του τι ακριβώς συνέβη, άκουσαν τον θόρυβο, πετάχτηκαν έξω και αντίκρυσαν τα παιδιά με τα μπάζα δίπλα τους. Μας πήραν τηλέφωνο να έρθουμε να τα παραλάβουμε», είπε σε εκπομπή του MEGA.

 

Η ίδια καταγγέλλει αμέλεια του σχολείου σε γνωστά προβλήματα που υπάρχουν, τονίζοντας ότι το κτήριο που στεγάζει το συγκεκριμένο σχολείο είναι ακατάλληλο προς χρήση.

 

«Δυστυχώς, πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να κινητοποιηθούν οι Αρχές», πρόσθεσε η μητέρα του μαθητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ