Πόσοι θυμάστε αυτή τη διαφήμιση του νερού, ΗΒΗ- Λουτράκι; (βίντεο)

Η μάρκα Ήβη-Λουτράκι ξεκίνησε τη δεκαετία του '60 με την εξαγορά του εργοστασίου εμφιάλωσης του νερού της πηγής Καραντάνη στο Λουτράκι από τη βιομηχανία αναψυκτικών Ήβη-Παναγόπουλος.

 

 

Το 1989 η εταιρεία εξαγοράστηκε από την πολυεθνική Pepsico, της οποίας ήταν ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα από το 1973.Το 1995 το Ήβη-Λουτράκι είχε πάρει το διεθνές βραβείο ποιότητας I.Q.A. (International Quality Award).

 

Η Pepsico-HBH έκλεισε το εργοστάσιο τον Ιανουάριου 2013, ύστερα από μείωση των πωλήσεων της μάρκας κατά 60% την περίοδο 2009-2013 που επέφερε μεγάλες οικονομικές απώλειες.

 

To νερό προερχόταν από την πηγή Καταντάνη, στην οποία κατέληγε από τα Γεράνεια Όρη της Δυτικής Αττική. Κατά τη διαδρομή του στο βουνό, το νερό των Γερανείων φιλτράρεται με φυσικό τρόπο από τα διάφορα πετρώματα, διαδικασία στην οποία οφείλεται η περιεκτικότητά του σε ιχνοστοιχεία, μεταξύ των οποίων το σημαντικότερο είναι το μαγνήσιο, το οποίο βοηθά τη λειτουργία της καρδιάς, των νεύρων και των μυών και αυξάνει το μεταβολισμό.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ