Πρωτάθλημα το δώρο γενεθλίων για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων

Το καλύτερο δώρο μας έκανε για τα γενέθλια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων που έκλεισε προχθές τα 4 χρόνια λειτουργίας του, ο αθλητής μας Χρήστος Πανταζής.

 

 

 

Την Κυριακή 15 Ιουλίου, ο 16χρονος Χρήστος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με σκάφη τύπου Europe στην κατηγορία των εφήβων και χάρισε στον Ιστ.Ο.Σικυωνίων ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μετά από τρεις μέρες αγώνα και 9 κούρσες, στον υγρό στίβο των Αγίων Αποστόλων Αττικής, ο Χρήστος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με σκάφη τύπου Europe στην κατηγορία των εφήβων και την 4η θέση στη γενική κατάταξη.

 

Η νίκη δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τον Χρήστο καθώς στην προτελευταία του κούρσα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, εξαιτίας μιας σπασμένης σκάντζας, με κίνδυνο να χάσει όχι μόνο την πρώτη θέση στους εφήβους αλλά και μια τιμητική θέση στο βάθρο της κατηγορίας των ανδρών. Χάρη στη βοήθεια και την καθοδήγηση του προπονητή του Παναγιώτη Κοτσοβού, ο Χρήστος επισκεύασε τη ζημιά και στη τελευταία κούρσα εδραίωσε την πρώτη θέση του πρωταθλητή εφήβων 2018.
 

EUROPE%2B2018%2B%252813%2529

 

Συγχαρητήρια Χρήστο Πανταζή για το τρίτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που μας χάρισες!
 

DSCN3037

 

Πολύ καλή εμφάνιση και για την αθλήτριά μας Άννυ Παναγοπούλου, που αγωνίστηκε στην ενοποιημένη κατηγορία Γυναικών – Νεανίδων. Η 17χρονη Άννυ κλήθηκε να αγωνιστεί και να αντιμετωπίσει τις πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες της κατηγορίας των γυναικών, κάτι που δεν την εμπόδισε να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Της αξίζουν πολλά Μπράβο.

 

EUROPE%2B2018%2B%25288%2529

 

Πηγή:istioploikosomilossikionion.blogspot.com