Πύργος: Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο – Από το γλέντι για το γάμο και τα βαφτίσια, στο θάνατο

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμα τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 2 π.μ. στο δρόμο Βάρδας – Ν. Μανωλάδας στην παλιά Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 30χρονου και μιας 23χρονης και τον τραυματισμό ενός 22χρονου.

 

Ο 30χρονος Χ.Χ., κουνιάδος γνωστού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βάρδας, είχε φύγει από τη Ν. Μανωλάδα μαζί με την 23χρονη φίλη του (τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάγεται απο τη Λαμία) από το τραπέζι που έκανε η οικογένειά του ένα 24ωρο πριν το θρησκευτικό γάμο της αδερφής του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κατεύθυνση προς τη Βάρδα, όπου πήγαιναν για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

 

Ο 22χρονος είχε κατεύθυνση προς τη Ν. Μανωλάδα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά σε μια ευθεία του δρόμου.

 

Στο σημείο η κυκλοφορία διεκόπη, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει τα τρία νέα παιδιά.

 

Με ασθενοφόρο ο 30χρονος και η 23χρονη διακομίστηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου.

 

Το τραγικό αυτό δυστύχημα προκάλεσε από τις πρώτες ώρες σοκ στην τοπική κοινωνία της Βάρδας όπου ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός και που σε λίγες ώρες επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να βαφτίσουν το παιδί τους.

 

troxaio varda 2

 

troxaio varda 3 copy

 

troxaio varda 4

 

troxaio varda 5

 

troxaio varda 6

 

 

matrix24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ