Ραγδαία μεταβολή του καιρού και στην Ελλάδα από το Σάββατο (25/8)

Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σε όλη την Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα, από το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία των Μετεωρολόγων, όπως ενημερώνει το loutraki365, η ομάδα PeloponneseWeather.

 

Από το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, θα σημειωθεί σταδιακή αλλαγή του σκηνικού του καιρού, με βροχοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές, καταιγίδες, αλλά και με τα πρώτα χιόνια στις Σκανδιναβικές χώρες! Ο ισχυρός βορειοδυτικός άνεμος αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντική πτώση τη θερμοκρασία, τόσο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα!

 

Πιο συγκεκριμένα, για τη χώρα μας, η επομένη εβδομάδα αναμένεται να είναι δροσερή, με κάμψη των τιμών του υδραργύρου, που θα φέρει σημαντική δροσιά στην ατμόσφαιρα. Φυσικά η μεταβολή δεν αναμένεται να επηρεάσει την Ελλάδα από το Σάββατο, αφού θα πρόκειται για σταδιακή αλλαγή, η οποία θα έλθει από τη Σκανδιναβία, αλλά φαίνεται πως θα επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας την επομένη εβδομάδα. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, την οποία το loutraki365 θα παρακολουθεί συνεχώς και θα ενημερώνει, με νέα δημοσιεύματα, για κάθε νεότερη και αξιόλογη πληροφορία.

 

Πληροφορίες: PeloponneseWeather

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ