Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα - Ξεκινάμε με βροχές και χιόνια στα ορεινά

Άστατο καιρό με βροχές ακόμη και χιονοπτώσεις στα ΒΔ της χώρας προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης μπόρες και τοπικές καταιγίδες θα έχουμε στις περισσότερες κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας. Κλειστός θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, ωστόσο, στα ΒΔ θα έχουμε κατά διαστήματα καταιγίδες και χιονοπτώσεις πάνω από 500 μέτρα με ύψος 5 έως 10 εκατοστά.

 

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα έχουμε συννεφιά αλλά θα τα φαινόμενα θα ηρεμήσουν. Βροχές θα έχουμε στα ανατολικά νησιωτικά. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στους 15 βαθμούς στα κεντρικά, στους 7 με 11 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

 

Στην Αττική, θα έχουμε εναλλαγές με βροχές από το πρωί και διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε κρύο και χιόνια ακόμη και σε περιοχές με υψόμετρο 500 μέτρων. Η θερμοκρασία από 6 έως 10 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή θα έχουμε στα ΒΑ κάποια συννεφιά και την υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια. Το Σάββατο λιακάδα και λίγα σύννεφα στην κεντρική Μακεδονία.

 

Τη Κυριακή, όμως, θα έχουμε στα κεντρικά και ΒΔ θα έχουμε βροχές και χιόνια πάνω από τα 1000 μέτρα.

 

Άστατος επίσης θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και τη Μεγάλη Δευτέρα σε όλη την χώρα θα έχουμε βροχές και χιόνια πάνω από τα 1000 μέτρα στην περιοχή της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας.

 

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ