Σε λίγη ώρα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Άγγελο της Κορινθίας…

Στις 11:30 το πρωί (14/4/2018) στο νεκροταφείο Εξαμιλιών πρόκειται να γίνει η κηδεία του 20χρονου παιδιού που έχασε χθες τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη γέφυρα της Κυρά Βρύσης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Κοριθνία.

 

Ο 20χρονος Άγγελος Καραχάλιος, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 24άχρονος οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Scoda, συγκρούστηκε μετωπικά με τρακτέρ, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα, από το οποίο τραυματίστηκαν τόσο ο 24άχρονος οδηγός του ΙΧ όσο και ο 67άχρονος οδηγός του τρακτέρ.

 

Αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης πλήθος συγγενών και φίλων του έσπευσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έμαθαν ότι ο 20χρονος έχασε τη μάχη με τη ζωή.

 

Στη συνέχεια, αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από 40 τουλάχιστον, αυτοκίνητα, έφθασε μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και τον Οικισμό Κόκκινη Σπηλιά, όπου διαμένουν τα τελευταία 7 χρόνια οι γονείς του άτυχου νέου. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τόσο μαζική παρουσία του κόσμου, φοβήθηκαν. Μόλις έμαθαν όμως τα τραγικά νέα, κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να συλληπηθούν την οικογένεια.

 

Ο Άγγελος Καραχάλιος, είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, πριν από μόλις ένα χρόνο και ζούσαν μαζί στο Ζευγολατιό Κορινθίας…

 

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, το facebook πλημμύρισε από συγκινητικά μηνύματα φίλων και συγγενών του που η μοίρα τους ανάγκασε να πουν τόσο νωρίς το στερνό αντίο στον Άγγελο.