Σελίμ Σελτζούκ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δέχτηκε να μπει ξανά στο MasterChef!

Τι αποκάλυψε ο μάγειρας που αγάπησε ο κόσμος μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef;

 

 

Ο Σελίμ Σελτζούκ ήταν από τους παίκτες του MasterChef που αγαπήθηκε πολύ μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. Μάλιστα οι χρήστες του twitter τότε είχαν θεωρήσει πολύ άδικη την αποχώρηση του, μιας και η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη που επίσης ήταν υποψήφια για αποχώρηση είχε δεχτεί πολύ βοήθεια από τον εξώστη για το πιάτο της, σε βαθμό που σχολιάστηκε έντονα από τους τρεις κριτές.

 

Ο Σελίμ Σελτζούκ απάντησε στο περιοδικό DownTown και στη Νάνσυ Φαφούτη γιατί δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι για να διαγωνιστεί, όπως έκαναν άλλοι παίκτες που αποχώρησαν.

 

 

«Μπορούσα να γυρίσω και είχα επικοινωνία με την παραγωγή. Απλώς, έξω είχα αφήσει κάποια πράγματα, τη δουλειά μου, την κοπέλα μου, τους πελάτες μου. Εκεί έβλεπα κάθε μέρα τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο πράγμα. Ήμασταν χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση… Ε, τρελαίνεσαι. μπορούσα να γυρίσω, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω. Επίσης, σκεφτόμουν ότι αν ξαναέμπαινα μέσα ίσως να ήταν άδικο. Φαντάσου να πήγαινα στον τελικό και να κέρδιζα κατά λάθος Δεν θα ήταν ωραίο για τα άλλα παιδιά που δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν μέσα», είπε ο Σελίμ.