Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Τρίτη βαλίτσα του θανάτου εντόπισαν οι αρχές στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσέρο στην Κύπρο, στο πλαίσιο ερευνών για τις σορούς των θυμάτων του καθ' ομολογίαν serial killer.

 

Δύτης καταδύθηκε την Τρίτη, 4 Ιουνίου, στην Κόκκινη Λίμνη, κοντά στο παλιό μεταλλείο και εντόπισε την τρίτη βαλίτσα που αναζητούταν εδώ και εβδομάδες.

 

Στη βαλίτσα πιθανώς να βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, ενός εκ των θυμάτων του 35χρονου ιλάρχου, όπως μετέδωσε το philenews.com. 

 

Σε εξέλιξη είναι η ανάσυρση της βαλίτσας από τα νερά της λίμνης. Επί τόπου μεταβαίνει και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου. Στη λίμνη αναμένονται και ανακριτές του ΤΑΕ, καθώς και ιατροδικαστές.

 

Τον Μάιο ο εντοπισμός τσιμεντομπλόκ στη λίμνη είχε αναπτερώσει τις προσδοκίες των αρχών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, με τον διευθυντή της Πυροσβεστικής να δηλώνει πως «είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες».

 

Ο «Ορέστης», όπως έγινε γνωστός ο 35χρονος από το ψευδώνυμο στο διαδίκτυο, είχε πει στην κατάθεσή του ότι στη λίμνη πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα.

 

Τις ημέρες του Πάσχα, οι αρχές είχαν εντοπίσει δύο βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση.

 

philenews.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ