Σοκ ! 14χρονη μαθήτρια λιποθύμησε από χρήση ναρκωτικών σε σχολική εκδρομή (video)

Ένα σοβαρότατο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες.

 

 

 

Συγκεκριμένα μαθήτρια γυμνασίου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Πελοπόννησο, επειδή κάπνισε τσιγάρο κάνναβης. Ο δήμαρχος του σχολείου της περιοχής κατήγγειλε επιχείρηση συγκάλυψης και οι σχολική κοινότητα είναι πλέον ανάστατη.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η νεαρή μαθήτρια είχε προμηθευτεί την κάνναβη από δύο ανηλίκους συμμαθητές της οι οποίοι επίσης έκαναν χρήση.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star οι τρεις μαθητές αποβλήθηκαν από το σχολείο μετά την επιστροφή τους ενώ αναστάτωση έχει δημιουργηθεί και στους γονείς.

 

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κατήγγειλε προσπάθεια συγκάληψης του περισττικού από τη γυμνασιάρχη

 

Όπως λέει,  η Γυμνασιάρχης επιχείρησε να συγκαλύψει το περιστατικό διώχνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, αντί να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά, όπως σύμφωνα με την άποψή του έπρεπε να κάνει.

 

Ο κ.Μεθενίτης είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις τους, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

 

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ζήτησε όπως δήλωσε, τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη γυμνασιάρχη και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του του είναι «στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί αυτό να επανενανταχθεί».