Σοκαριστική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονη – Την απειλούσε με ροζ βίντεο

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησηςξυλοδαρμού και εκβιασμού έπεσε μία 15χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη από 23χρονο με τον οποίο είχε συνάψει σχέση.

 

Η15χρονη κοπέλα κατήγγειλε τις απειλές και τη βία που δεχόταν από τον 23χρονο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας,  από τον Ιούλιο μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, ο 23χρονος, με τον οποίος είχαν σχέση, κάποιες φορές την εξανάγκαζε σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

 

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος, όπως καταγγέλλει το 15χρονο κορίτσι, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό περιεχόμενο σε λογαριασμό που διατηρεί στα social media. Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι ο 23χρονος προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα η ανήλικη να παραμείνει μαζί του.

 

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • Δύο ζευγάρια χειροπέδες
  • Δύο κινητά τηλέφωνα
  • Φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • Δύο USB sticks
  • Κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
  • Μία κάμερα.

 

Σημειώνεται ότι, από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή, βρέθηκαν αρχεία φωτογραφιών που απεικονίζουν την παθούσα με τον δράστη σε προσωπικές τους στιγμές.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ