Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού του 60χρονου στον Σχίνο Λουτρακίου (Εικόνες)

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών ο 60χρονος Χ.Φ., που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου, στην περιοχή του Σχίνου, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το loutraki365.gr

 

(Δείτε: Σκηνικό ταινίας τρόμου στο Σχίνο - "Σακάτεψαν" στο ξύλο 60χρονο άνδρα)

 

Ο 60χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και τα άκρα, αλλά η κατάσταση του θεωρείται σταθερή και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του loutraki365.gr η σειρά των γεγονότων του πρωτόγνωρου για την περιοχή περιστατικού έχει ως εξής:

 

Ο Χ.Φ.  το βράδυ της Δευτέρας, 20 Μαρτίου, βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης του χωριού, από το οποίο αποχώρησε για να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου διαμένει μόνος του, με το αυτοκίνητο του.  Πλησιάζοντας στο σπίτι είδε ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ να βρίσκεται σταματημένο στο σημείο. Αφού πάρκαρε και πριν ακόμα κατέβει από το αυτοκίνητο του, οι τρεις σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τύπου τζιπ, κατέβηκαν από αυτό, και τον πλησίασαν.

 

Ο ένας άρχισε να του μιλά έντονα, να τον απειλεί και του ζητούσε να κατέβει από το αυτοκίνητο. 

 

Σύμφωνα με την περιγραφή του ο 60χρονος παρέμεινε μέσα στο όχημα και τότε ένας από τους επιβάτες του τζιπ, με ένα σιδερένιο λοστό άρχισε να σπάει το παρμπρίζ και να προκαλεί ζημιές στο αυτοκινήτο του Χ.Φ. Τότε εκείνος κατέβηκε από το όχημά του και οι άγνωστοι άνδρες άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο πρόσωπο και το σώμα, ακόμα και με τον σιδερένιο λοστό. Στη συνέχεια αποχώρησαν εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο και σε πολύ άσχημη κατάσταση.

 

 

 

Ο 60χρονος, βρήκε τη δύναμη να συρθεί κυριολεκτικά περίπου 400 μέτρα. Τόση είναι η απόσταση από το σπίτι του, μέχρι την κρεπερί που βρισκόταν νωρίτερα. Περίπου μισή ώρα αργότερα, κατάφερε ασθμαίνοντας να φτάσει ως την πόρτα του μαγαζιού, όμως δυστυχώς για τον ίδιο, ήταν κλειστό. 

 

Με όση δύναμη του είχε απομείνει, ο 60χρονος άνδρας, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ώσπου τελικά, τον άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος κάλεσε αμέσως τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, κ. Δημήτρη Λάμπρου, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Κορίνθου και το ΕΚΑΒ. Ο κ. Λάμπρου έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε την κρίσιμη κατάσταση του 60χρονου Χ.Φ. 

 

Ο Δημήτρης Λάμπρου επιβίβασε τον 60χρονο Χ.Φ. με πολλή προσοχή στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς τα Πίσια, όπου και συναντήθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έτσι κερδήθηκε πραγματικά πολύτιμος χρόνος και επισπεύστηκε η μεταφορά του άτυχου άνδρα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Από εκεί αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει κατάγματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, στην άνω γνάθο και στη μύτη καθώς και εκδορές στο κεφάλι, σπασμένο χέρι και πλευρά από τα ανελέητα χτυπήματα που του κατάφεραν με τον σιδερένιο λοστό. Ενώ οι γιατροί δίνουν ακόμα μάχη, προκειμένου να καταφέρουν να μην χάσει το μάτι του.

 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό αναζητώντας μάρτυρες καθώς και πιθανές καταγραφές από κάμερες ασφαλείας σε σπίτια της περιοχής.