Σούπερ Καπ Ευρώπης για τα θρυλικά κορίτσια του Ολυμπιακού!

Υπερπρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός! Με μια μεγαλειώδη όσο και ιστορική εμφάνιση, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν πλήρως της πανίσχυρης Κίνεφ Κίρισι, στο κατάμεστο «Παπαστράτειο», και επικράτησαν 14-10 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup!

 

Μαγική εικόνα από τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, οι οποίες καταθέτοντας ψυχή και με περίσσιο πάθος πανηγύρισαν τον 5ο ευρωπαϊκό τίτλου του Ολυμπιακού, αλλά και το 2ο ευρωπαϊκό Super Cup στην ιστορία της ομάδας!

 

Το ματς:

 

Η Κίνεφ Κίρισι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη φυσικά το «μουδιασμένο» και νωχελικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Οι Ρωσίδες παίζοντας με το γνωστό στιλ παιχνιδιού τους, «χτύπησαν» στο ανοικτό γήπεδο και στο γρήγορο τρανσίσιον με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 3-1.

 

Στο τελευταίο δίλεπτο , οι «ερυθρόλευκες» βελτίωσαν αισθητά την άμυνά τους, και με δύο υπέροχα τέρματα των Μαργαρίτα Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο στην ελάχιστη τιμή της διαφοράς (3-4).

 

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου, η Κίνεφ εκμεταλλεύτηκε την αποβολή αλλά και την ατυχία του Ολυμπιακού με τα δοκάρια (5 στο πρώτο ημίχρονο), και πήρε εκ νέου «αέρα» δύο τερμάτων (4-6). Κάπου εκεί όμως ήρθε η αγωνιστική «εκτόξευση» των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη!

 

Με άμυνα για... σεμινάριο, και τις Τζόρνταν Ράνεϊ και Βάσω Πλευρίτου να παίρνουν από το χέρι την ομάδα, οι «ερυθρόλευκες» έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 4-0 σερί για το 8-6, με την Κρίστμας στο ανοικτό γήπεδο να κάνει το 9-6 του ημιχρόνου μέσα σε πανδαιμόνιο από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Παπαστράτειο»!

 

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 9-6, 12-9, 14-11

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ