Στην ιδιαίτερη πατρίδα του η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 15:30, στην εκκλησία του Άη Γιάννη στον Αλίκαμπο Χανίων, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη, ο οποίος έφυγε εχθές από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

 

 

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος εργαζόταν επί σειρά ετών στην ΕΡΤ, έχοντας μία εξαιρετικά σοβαρή παρουσία σε χωροταξικά, ενεργειακά, περιβαλλοντικά θέματα «έφυγε» χθες το πρωί από καρδιακό επεισόδιο.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Γρυλλάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε το πρωί στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όμως η καρδιά του δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

 

 

Η Βάλια Πετούρη, στην αρχή της εκπομπής «Επτά» που παρουσιάζει, αναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργαζόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, πήρε τηλέφωνο στο κανάλι και είπε πως λόγω αδιαθεσίας δεν θα πάει στη δουλειά του.

 

 

«Καλό ταξίδι Νίκο… Δεν ξέρω τι άλλο να πω τα λόγια είναι λίγα αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ο Νίκος Γρυλλάκης δούλευε αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν στον οδηγό της προηγούμενης εκπομπής. Πήρε τηλέφωνο, πάντα επαγγελματίας μέχρι το τελευταίο λεπτό, και είπε ότι δεν θα μπορέσει να έρθει γιατί αισθάνεται μια ανησυχία και θα μεταβεί στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο όμως κατέληξε. Καλό ταξίδι..» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της συνάδελφό της.

 

.lykavitos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ