Στους 8 του πανελλήνιου πρωταθλήματος η Μικτή Κορινθίας Κ17

Η Μικτή Κορινθίας Κ17 επικράτησε 2-4 της αντίστοιχης ομάδας της Αχαΐας, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5) στο γήπεδο Προσφυγικών στη Πάτρα και πανηγύρισε την πρόκριση στους 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Με σπουδαία εμφάνιση σε ένα συναρπαστικό αγώνα, που κρίθηκε στη παράταση, η Μικτή Κορινθίας έφτασε δίκαια στην επικράτηση και τη μεγάλη πρόκριση για την προημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μικτή Αθηνών που νίκησε 3-2 τη Μεσσηνία.

 

Στη κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, για να κάνει την ανατροπή η Κορινθία πριν το ημίχρονο, με τα γκολ του Βασίλα με πέναλτι και του Πυργάκη. Η Αχαΐα ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος και οι ομάδες οδηγήθηκαν στη παράταση.

 

Εκεί οι Κορίνθιοι έφτασαν στο τελικό 2-4, χάρη στα γκολ των Κωστούρου και Βλάχου. Η Μικτή Κ17 έπιασε πολύ καλή απόδοση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και έδειξε για ακόμη μια φορά τη δυναμική της φτάνοντας στους 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Οι Τσιράκης και Βασίλας έκαναν σπουδαίο παιχνίδι, ο Τουργέλης είχε ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις, ενώ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

 

Η σύνθεση της Μικτής Κορινθίας: Τουργέλης, Τριαντάφυλλος (79’ Ταφάι), Παλαιολόγος, Μπεκιάρης, Κόκκινος, Γεωργίου, Τσιράκης, Κρίνης (65’ Σαντικάι), Μπίμπας (79’ Κωστούρος), Βασίλας(108’ Γατσόπουλος), Πυργάκης (40’ Βλάχος).

 

ΠΗΓΗ: STISENTRA.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ