Super League: Πρεμιέρα… ελπίδας σε Λεωφόρο και Αγρίνιο

Μπορεί να πέρασε από «σαράντα κύματα», όμως η Super League ξεκινά, με την 1η αγωνιστική να είναι αφιερωμένη στους πυρόπληκτους.

 

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 20:30, έχοντας αρκετές φιλοδοξίες ότι θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από πέρσι.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα (Κώτσιρας, Σάρλια, Μπρινιόλι,Πέρεθ, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Παλάσιος), έχοντας τις γνωστές απουσίες των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ, αλλά και του τιμωρημένου Βιγιαφάνες.

 

Στην αντίπερα όχθη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, με μοναδικές απουσίες τους Νίκολας Μαρτίνες και Ηλία Κυρίτση.

 

Η αγωνιστική περίοδος θα ανοίξει στις 18:15 στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός, που θέλει να αφήσει πίσω την αγχωτική παραμονή του στα μπαράζ, θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα επιδιώξει και φέτος να είναι ανταγωνιστικός, παραμένοντας σε τροχιά play-offs.

 

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει ελλείψεις στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων, καθώς θα απουσιάσουν οι Φλόρες, Μελίσσας, Περέιρα, Λιάβας, Μπαρμπόσα και Αποστολάκης.

 

Όσον αφορά τους Αρκάδες, ο Μίλαν Ράσταβατς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Αλί Μπαμπά, Τιλίκα και Σονί.

 

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 11/09

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 18:15 (Cosmote Sport 3)

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 20:30 (Cosmote Sport 2)

 

Κυριακή 12/09

Βόλος-Λαμία 18:15 (Cosmote Sport 3)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00

ΑΕΚ-Ιωνικός 20:30 (Cosmote Sport 1)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 20:30 (Novasports Prime)

 

Δευτέρα 13/09

Άρης-ΟΦΗ 19:30 (Novasports Prime)