Survivor 2021: Αποχωρεί σήμερα η Αγγελική Λάμπρη

Η ηθοποιός αποχωρεί από το «Survivor 2021» στο σημερινό επεισόδιο, οποίο προβάλλεται με καθυστέρηση μίας ημέρας λόγω των χθεσινών γεγονότων στην Ουάσιγκτον.

 

Η Αγγελική Λάμπρη δεν κατάφερε τελικά να πιάσει τον στόχος της στο «Survivor 2021». Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από το «Παρά Πέντε» είχε βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να παραμείνει στο παιχνίδι για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

 

Όμως, όπως είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις πρώτες ημέρες, οι χαμηλές επιδόσεις της στα αγωνίσματα και όχι και τόσο καλές σχέσεις της με τους υπόλοιπους Διάσημους την καθιστούσαν εύκολο θύμα για αποχώρηση.

 

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας είπε στο σημερινό «πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι η αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη δεν ήταν εύκολη -η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν το έμαθε, αν και είναι άγνωστο κατά πόσον θα προβληθούν τα σχετικά πλάνα.

 

Να θυμίσουμε ότι το επεισόδιο με την αποχώρηση της Αγγελικής ήταν κανονικά προγραμματισμένο να προβληθεί χθες, ανήμερα των Θεοφανίων, όμως η προβολή αναβλήθηκε λόγω της εισβολής των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο που άλλαξε τη ροή του προγράμματος  του Σκάι.

 

Να επισημάνουμε επίσης ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Λάμπρη είχε ένα από τα υψηλότερα «κασέ» ανάμεσα στους παίκτες του «Survivor 2021», αφού είναι μακράν το  πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο, με συνέπεια πολλοί να στοιχηματίζουν ότι θα είναι και μεταξύ των πρώτων που θα αποχωρήσουν.