Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την βαριά ήττα της Ένωσης Κεντρώων στις ευρωεκλογές

Η βαριά ήττα της Ένωσης Κεντρώων στις πρόσφατες  ευρωεκλογές, καθώς συγκέντρωσε μόλις 1,45%, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, προμηνύοντας την έξοδο του κόμματος  από την βουλή στις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα.

 

Ένα από τα παλιότερα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων το οποίο ανήκει στον «πυρήνα» του κόμματος, ο κ. Βασίλης Λάππας, μίλησε για όλους και για όλα, καθώς και για τα αίτια που οδήγησαν στην βαριά ήττα στις ευρωεκλογές.

 

Σε συνέντευξή του ο κ. Λάππας αποκάλυψε  ότι κουμάντο στην Ένωση Κεντρώων κάνει η σύζυγος του προέδρου, κυρία Νατάσσα Μεντεσίδου, χαρακτήρισε το κόμμα «απόκομμα», ότι πούλησε ότι πρέσβευε εξωκοινοβουλευτικά από την ώρα που εισήλθε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Επίσης, ότι τέσσερα χρόνια δεν τόλμησε να κάνει συνέδριο, και ότι είχε την «χρυσή» ευκαιρία να η Ένωση Κεντρώων να γίνει ο τρίτος πόλος. Τέλος, ανέφερε ότι ο κ. Μάριος Γεωργιάδης θα πάει στη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος μάλιστα «έκοψε» την τροπολογία που είχε καταθέσει ο βουλευτής του κόμματος κ. Ιωάννης Σαρίδης για την νομιμοποίηση εκατό δασοπυροσβεστών.

 

new-economy.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ