Διώρυγα, κατάρρευση, νέα, όγκος, εργασίες, αποκατάσταση

Συγκλονιστικό: Στα 1,5 – 2,0 χιλ. κυβ. μέτρα ο όγκος της νέας κατάρρευσης στη Διώρυγα!

Σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, ο συνολικός όγκος της νέας κατολίσθησης που σημειώθηκε στη Διώρυγα και ενώ εκτελούνταν ήδη οι εργασίες αποκατάστασης της προηγούμενης κατάρρευσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικός, εγείροντας σοβαρούς προβληματισμούς για το είδος των εργασιών που θα πρέπει να γίνουν στη συνέχεια.

 

Του Γιάννη Κ. Ηλιάδη

 

Όπως αναγράφηκε και στο προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutraki365, οι εργασίες που εκτελούνταν σταμάτησαν αμέσως, με απόφαση του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών, Τάσου Μούτσου. Σημειώνεται ότι ο συνολικός όγκος των χωμάτων και πετρωμάτων που κατέρρευσαν, υπολογίζεται στα 1,5 – 2,0 χιλιάδες κυβικά μέτρα, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία των υπευθύνων.

 

Σε λίγο και με νεότερο ρεπορτάζ του loutraki365, θα αποκαλυφθούν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, για τη νέα συγκλονιστική εξέλιξη του θέματος.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
7 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.