Συναντήσεις Κυρ. Μητσοτάκη με υποψήφιους περιφερειάρχες

Συναντήσεις με τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο, είχε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τις περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

 

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψήφιους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς «η Ν.Δ. αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό πρόγραμμά της για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας».

 

Στο μεταξύ, την Ρόδη Κράτσα ανακοίνωσε ως υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ελπίζει στη στήριξη όλων στο πρόσωπο της κ. Κράτσα για να δώσουμε όπως είπε χαρακτηριστικά έναν αγώνα με ομόνοια και ευπρέπεια με στόχο την αλλαγή του τόπου. «Είμαι σίγουρος είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι η κ. Κράτσα θα είναι εξαιρετική περιφερειάρχης για τα Ιόνια Νησιά», πρόσθεσε.

 

 

πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ