Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Νέες έρευνες για τον εντοπισμό των «βαλιτσών της φρίκης»

Για 17η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες των κυπριακών αρχών σε Μιτσερό και Ξυλιάτο για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου καθ' ομολογία «serial Killer».

 

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν στην Κόκκινη Λίμνη και στη λίμνη Μεμί, όπου ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε ότι πέταξε βαλίτσες με τα διαμελισμένα πτώματα τριών τουλάχιστον γυναικών.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «philenews», τη Δευτέρα του Πάσχα πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή του Πάσχα, μέσα σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.

 

Την ίδια ώρα, τις επιχειρήσεις των αρχών συνδράμουν από χθες (σ.σ. Δευτέρα) και πέντε ειδικοί σύμβουλοι της Scotland Yard, οι οποίοι έχουν αφιχθεί από το Λονδίνο.

 

Το Μεγάλο Σάββατο, ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτησή του για επτά υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

 

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι των εξελίξεων ξεκίνησε να ξετυλίγεται, όταν τυχαία βρέθηκε η σορός μιας γυναίκας σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

 

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μία 36χρονη από τις Φιλιππίνες, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί με την 6χρονη κόρη της. Ο ύποπτος υπέδειξε το σημείο, όπου βρίσκεται το πτώμα του ανήλικου κοριτσιού, ωστόσο οι αρχές εντόπισαν τη σορό μιας δεύτερης γυναίκας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ