Tα 7 πιο οικονομικά ελληνικά νησιά για να κάνεις διακοπές σαν βασιλιάς, με λίγα χρήματα

Οικονομικά νησιά της Ελλάδας: Τα Ελληνικά νησιά έχουν διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο και ο λόγος είναι προφανής. Τα νερά από τις παραλίες των νησιών της Ελλάδας είναι καταγάλανα στο χρώμα και όταν μπαίνει κανείς για να κολυμπήσει, καταλαβαίνει πως είναι και δροσερά. Μπορούν να μαγέψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Η χώρα θεωρείτε πως αποτελεί ένα φανταστικό προορισμό για τις διακοπές που θέλει να πραγματοποιήσει κάποιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

 

Δεν είναι άγνωστο, ωστόσο, πως η Ελλάδα ουδέποτε θεωρήθηκε φθηνός προορισμός, κυρίως σε ό,τι αφορά στα νησιά μας. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοφιλέστατο «Skyscanner’s Travel Blog» υπάρχουν κάποια μαγευτικής ομορφιάς ελληνικά νησιά που φέρουν τον τίτλο του value for money καθώς θεωρούνται τα πιο οικονομικά σε σχέση με όσα παρέχουν, από τη διαμονή μέχρι το φαγητό.

 

 

Και μπορεί τα μεγαθήρια να απουσιάζουν από τη λίστα αυτή, ωστόσο μέσα βρίσκουμε μερικά από τα -κατά κοινή ομολογία- ομορφότερα ελληνικά νησιά μας. Πού να πας, λοιπόν, αν θέλεις να χαρείς τον ελληνικό ήλιο χωρίς να… ξοδέψεις μέχρι και το τελευταίο σου ευρώ; Ιδού!

 

 

 

 

 

 

 

peloponnisosnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ