Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς στο Λουτράκι

Επεισοδιακά κύλησε η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων, καθώς αρκετά ήταν τα παράπονα των οδηγών που κινούνταν τόσο στον παραλιακό δρόμο της πόλης του Λουτρακίου, όσο και στον Κεντρικό, στο ύψος του Avenue, αφού η Αστυνομία είχε αποκλείσει τη διέλευση των οχημάτων.

 

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα και μαζί με την αγωνία των αθλητών, μεγαλώνει και η αγωνία των... οδηγών που βρίσκονται σε αναμονή του σχεδιασμού του Α.Τ. Λουτρακίου και της Δημοτικής Αρχής για τον όσο το δυνατόν πιο "ανώδυνο" αποκλεισμό των δρόμων της περιοχής, προκειμένου να μη συνεχιστούν και σήμερα τα πολλά προβλήματα που υπήρξαν χθες στην κυκλοφορία.

 

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ή σχετική πρόχειρη σήμανση στους δρόμους, από πλευράς Δήμου, Διοργανωτών ή Αστυνομίας, ώστε οι κάτοικοι (τουλάχιστον) της περιοχής να γνωρίζουν πως να κινηθούν.

 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του loutraki365.gr, σήμερα, αναμένεται να κλείσει η Ποσειδώνος (παραλιακός δρόμος του Λουτρακίου) στο ρεύμα προς Κόρινθο από waves έως και τη γέφυρα του Ισθμού.

 

Ωστόσο, σε πλήρη εξέλιξη είναι και το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι και αιτίες για την ταλαιπωρία κατοίκων, τουριστών καθώς και των επαγγελματιών οδηγών ταξί.