Τέλος ο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Όσκαρ Γκαρσία. Αναλαμβάνουν οι Κόντης και Ιμπαγάσα μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

 

Μόλις 4 μήνες κράτησε η συνεργασία του Όσκαρ Γκαρσία με τον Ολυμπιακό. Το «τσουνάμι» των αποχωρήσεων παρέσυρε και τον Καταλανό τεχνικό, o οποίος αποχαιρέτησε πρόωρα τον Πειραιά. 

 

 

Παρότι η διοίκηση είχε αποφασίσει να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, τα δεδομένα άλλαξαν και οι «τίτλοι τέλους» της ούτως ή άλλως βραχύβιας παρουσίας του Όσκαρ Γκαρσία στο μεγάλο λιμάνι έπεσαν στις αρχές Απρίλη. 

 

Η δήλωση του Όσκαρ Γκαρσία: 

 

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν». 

 

Το πηδάλιο της ομάδας αναλαμβάνουν μέχρι το καλοκαίρι ο Χρήστος Κόντης και ο Άριελ Ιμπαγάσα. 

 

O Πορτογάλος Πέδρο Μάρτινς θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να «χτίσει» τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου, με αουτσάιντερ τον Σέρβο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι πρωταθλητές είχαν βολιδοσκοπήσει τον περασμένο Δεκέμβριο τόσο τον πρώην προπονητή της Γκιμαράες όσο και τον νυν τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα, ώστε να διαδεχθούν τον Τάκη Λεμονή.

 

ant1news.gr