Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Ράδιο Αρβύλα – Καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού

Τη λήξη της συνεργασίας της εκπομπής του Ant1, Ράδιο Αρβύλα, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από όσα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης.

 

Να αναφέρουμε ότι υπήρξε καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιώτοπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της!

 

Η γυναίκα έχει κάνει καταγγελία και έχει οριστεί δικάσιμος για τις αρχές του 2022. Σήμερα λοιπόν μέσα από τα social media έγινε γνωστή η υπόθεση και στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, 13.12.2021, στην έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης είπε τα όσα έχουν συμβεί.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Οργισμένος ο Αντώνης Κανάκης

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ήταν εμφανώς ταραγμένος και ανακοίνωσε πως επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και του μετέφερε την απόφαση της απομάκρυνσής του από την εκπομπή.

 

Μάλιστα, τόνισε πως του εξέφρασε την οργή του που δεν τους είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό, χωρίς να κρύβει τον θυμό της ομάδας, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές την λέξη αυτή.

 

Τόνισε δε, πως η ομάδα νιώθει «προδομένη» από την συμπεριφορά του -μέχρι πρότινος- συνεργάτη της, καταδικάζοντας την συμπεριφορά του και εκφράζοντας απερίφραστα την συμπαράσταση όλων στην κοπέλα που έχει κάνει την σοκαριστική καταγγελία.

 

Η τοποθέτηση Σερβετά και Κιούση

 

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επαναλαμβάνοντας ότι οι άνθρωποι της εκπομπής δεν γνώριζαν τίποτα και αντέδρασαν άμεσα, μόλις πληροφορήθηκαν την καταγγελία και την υπόθεση. Εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».

 

Περιττό να τονιστεί πως το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήδη έχει αφαιρεθεί από τους τίτλους αρχής, όπου εμφανίζονται οι συντελεστές της εκπομπής.

 

Πώς ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις

 

Όλα άρχισαν όταν έγινε μια δημοσίευση στο Instagram, η οποία αναπαράχθηκε και στο Twitter. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου εκείνος διατηρεί εξοχική κατοικία.

 

Αφού χώρισαν, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονταν στην δημοσίευση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φ;eρεται να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

 

Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, εκείνος δεν το έκανε. Η γυναίκα κινήθηκε νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κι εκείνος φέρεται να προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της να τον συγχωρέσει.

 

Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, εκείνος -σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις- ανέτρεψε την πρότασή του και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.