Θαυμάστε τους Τούρκους βιαστές παιδικών ψυχών! (VIDEO)

Να ασπαστεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο καλούν την Τουρκία σε όλους τους τόνους, οι Έλληνες πολιτικοί, ενώ συνεχίζουν, όπως και η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση, να τάσσονται "υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας".

 

Η Τουρκία τι κάνει, όμως; Βιάζει ψυχικά, τα ίδια τα παιδιά της και μάλιστα με τον πλέον επίσημο και δημόσιο τρόπο. Όπως έκανε χθες στο συγκεκριμένο κοριτσάκι που η οικογένειά του είχε ντύσει με στρατιωτικά ρούχα και το είχε πάει στη συγκέντρωη στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου μίλησε η τεράστια προσωπικότητα, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε το κοριτσάκι στη σκηνή (προφανώς επρόκειτο για σκηνοθετημένη παράσταση). Το παιδί όμως, ήταν τρομοκρατημένο και έκλαιγε.

 

Και τότε, ο "πολύς" Ερντογάν του είπε μερικά λόγια παρηγοριάς: "Όσοι φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε. Όταν θα γίνεις μάρτυρας και θα πεθάνεις για την Τουρκία, θα σε σκεπάσουμε με την τουρκική σημαία"!

 

Κάθε φυσιολογικός γονέας, το λιγότερο που θα είχε να κάνει είναι πάρει το παιδί του και να φύγει. Για το συγκεκριμένο παιδάκι όμως, οι γονείς του προφανώς κοιτούσαν υπερήφανοι...

 

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ