Θέμα χρόνου να σκάσει ροζ σκάνδαλο στο Λουτράκι!

Ένα ροζ σκάνδαλο που έχει πάρει διαστάσεις και που αναμένεται από μέρα σε μέρα να σκάσει, λαμβάνει χώρα σύμφωνα με το peloponnisosnews.gr στην πόλη του Λουτρακίου. Σύμφωνα με όσα περιγράφει η ιστοσελίδα, παρέα πλούσιων γυναικών, με "επικεφαλής" μια πλούσια κυρία μεγάλη σε ηλικία, διοργανώνει βραδιές για λίγους. Αυτοί οι λίγοι είναι συνήθως γνωστοί Κορίνθιοι επιχειρηματίες αλλά και σχετιζόμενοι με τα κοινά...

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Εκτός όμως από τα «φαίνεσθαι» υπάρχουν και εκείνα τα ευτράπελα που δεν βλέπουν το φως της ημέρας γιατί όλα εξελίσσονται νύχτα. Την νύχτα που κοιμούνται ήσυχα γυναίκες με τα παιδιά τους στο σπίτι τους και οι άντρες τους βρίσκουν αγκαλιές στις «ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ».

 

Πρόκειται για παρέα πλούσιων γυναικών, με "αρχηγό" μία πολύ πλούσια κυρία αρκετά μεγάλη σε ηλικία που διοργανώνει βραδιές για λίγους. Αυτοί οι λίγοι είναι συνήθως γνωστοί Κορίνθιοι επιχειρηματίες αλλά και σχετιζόμενοι με τα κοινά. Από την παρέα φυσικά των μεσόκοπων δεν θα μπορούσαν να λείψουν και μικρότεροι άντρες και γυναίκες που δίνουν άλλον αέρα δροσιάς και νιότης στις κουρασμένες κυρίες και στους πεινασμένους κυρίους.

 

Η ομάδα είναι μυστική και συνήθως αφορά χήρες, ζωντοχήρες αλλά και παντρεμένες κυρίες που θέλουν το κάτι άλλο για την διασκέδασή τους. Μην ξεχνάμε το θρυλικό τρενάκι της Κορίνθου που είχε προκαλέσει πάταγο στην Κορινθιακή κοινωνία πολλά χρόνια πριν. Μάλλον είναι θέμα χρόνου να σκάσει και αυτό που περιγράφουμε παραπάνω αφού έχουν ξεσηκωθεί σύζυγοι και οικογένειες !!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ