Θετικός στον κορονοϊό αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο αντιδήμαρχος Κορινθίων Γιάννης Καρασάββας, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb. Μάλιστα, ο κ. Καρασάββας κάνει ειδική αναφορά στον συνάδελφό του στο Δημοτικό Συμβούλιο και γιατρό Σωτήρη Παπαδημητρίου ο οποίος του διέγνωσε αμέσως ότι έχει κορονοιό.

 

Ειδικότερα στην επιστολή ο Γιάννης Καρασάββας αναφέρει

 

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο, τον γιατρό, τον επιστήμονα, το δημοτικό σύμβουλο και φίλο μου Σωτήρη Παπαδημητρίου που ήταν κοντά μου στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου.

 

Αν δεν ήταν ο Σωτήρης ένας από τους πρώτους ανθρώπους που με είδαν και χάρη στην επιστημονική του επάρκεια διέγνωσε αμέσως ότι είμαι φορέας του κορωνοιου, σήμερα θα ήμουνα σε πολύ δυσάρεστη θέση να έχουν νοσήσει εξαιτίας μου πλήθος συμπολιτών μου, μίας και είμαι από τους ανθρώπους που τιμώντας τη θέση που μου εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ήμουν συνεχώς έξω, κοντά στην κοινωνία.

 

Πριν από 10 μέρες περίπου ήταν ο Σωτήρης Παπαδημητρίου που βλέποντας με, χωρίς καν να έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα συμπτώματα, όπως πίστευα, από απλές ενδείξεις, που με παρακίνησε να κάνω το pcr test και να βρεθώ θετικός στον κορωνοϊό.

 

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που ήρθα σε επαφή τις δύο μέρες πριν τη διάγνωση και αισθάνομαι ήσυχος ότι κανένας δεν έχει νοσήσει εξαιτίας μου.

 

Και εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου και να τους πω να κρατούν όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό, όπως έπραττα και εγώ όλο το χρονικό διάστημα και για αυτό δεν αποτέλεσα μία αιτία διάδοσης του ιού στην Κόρινθο.

 

Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες που με κάλεσαν για να μου συμπαρασταθούν στην περιπέτεια της υγείας μου και σύντομα πιο δυνατός από πότε θα είμαι και πάλι στη θέση μου, να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ