Τουρνουά Τένις στην Κόρινθο με αθλητές από όλη την Πελοπόννησο

Το διήμερο 17-18 Μαρτίου 2018  διεξήχθη σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα στα γήπεδα του Ο.Α.Κ. το 2ο Ενωσιακό τουρνουά τένις αγοριών και κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 14 ετών. Η συμμετοχή των αθλητών (από όλη την Πελοπόννησο αλλά και Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά) ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τόσο στο ταμπλό των αγοριών όσο και στο ταμπλό των κοριτσιών.

 

Μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών αναμετρήσεων νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΓΟΥΒΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ο οποίος στον τελικό κέρδισε τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ 64  64 ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ όπου σε ένα κλειστό ματς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΣΤΡΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΣ και τελικά να φύγει νικήτρια με 64 46 63. Και οι τέσσερις φιναλίστ είναι αθλητές του Α.Ο.Α. Πατρών.

 

Από τον Ο.Α.Κ. συμμετείχαν στα αγόρια οι ΜΠΑΚΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΑΣΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΚΑΣ ΑΛΚΗΣ ενώ στα κορίτσια οι ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ και ΓΚΟΥΒΑΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ. Οι αθλητές του ομίλου εκτός από νίκες έκαναν και πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Είναι  σίγουρο πως το νέο αίμα του Ο.Α.Κ. υπόσχεται πολλά! Εντυπωσιακή και αξίζει να σημειωθεί,  ήταν η αθρόα προσέλευση του κοινού καθόλη τη διάρκεια του διημέρου παρά τον άστατο καιρό, ο οποίος  δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Για άλλη μια φορά  η οργάνωση του Ο.Α. Κορίνθου ήταν τέτοια ώστε όλοι  να μείνουν ευχαριστημένοι και να πραγματοποιηθεί ένα άψογο τουρνουά!

 

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε  να  συγχαρεί  όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τους γονείς  καθώς και τους προπονητές τους  που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, να τους ευχαριστήσει θερμά  για την άριστη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά και φυσικά να  ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους!!