Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρή η 36χρονη που έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού

Η άτυχη γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς οδηγώντας μέσα στην πόλη της Λαμίας με αποτέλεσμα να πέσει σε τσιμεντένια κολώνα φωτισμού - Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και τα δυο μικρά παιδιά της.

 

  Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία, με μια 36χρονη μητέρα να αφήνει την τελευταία της πνοή πάνω στο τιμόνι από ανακοπή καρδιάς.

 

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί τροχαίο, το οποίο ευτυχώς δεν είχε σοβαρές επιπτώσεις για τα δυο μικρά παιδιά της άτυχης 36χρονης που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

 

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης όταν η νεαρή μητέρα κινούταν με το αυτοκίνητο της στην οδό Παπαποστόλου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

 

Σύμφωνα με το LamiaReport πριν φτάσει στο ύψος της "Euronics Αναστασίου" η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή.

 

Το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο και γκρέμισε κυριολεκτικά την τσιμεντένια κολώνα φωτισμού, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

 

 

 

Τροχαίο στη Λαμία

Το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού


Τροχαίο στη Λαμία

Τροχαίο στη Λαμία

Οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν τη μητέρα πεσμένη στο πλάι στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της, και πίσω τα δυο μικρά παιδάκια να κλαίνε και να είναι σοκαρισμένα.

 

Αμέσως έβγαλαν έξω τα δυο παιδάκια, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

 

Τα παιδιά αρχικά παρέλαβαν συγγενείς τους που διαμένουν εκεί κοντά, ενώ το ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αρχικά των διασωστών του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών στα επείγοντα η 36χρονη γυναίκα κατέληξε, όπως όλα δείχνουν από ανακοπή καρδιάς ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ