Τροχαίο με περιπολικό στου Ζωγράφου

Ένα περιπολικό όχημα του Α.Τ. Ζωγράφου- Α.Τ. Καισαριανής ενεπλάκη σε τροχαίο χθες Σάββατο στην περιοχή του Ζωγράφου.

 

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων το τροχαίο οφείλεται στο ότι έσπασαν το φρένα του οχήματος, με αποτέλεσμα ο οδηγός να το ρίχνει σε κράσπεδο για να σταματήσει.

 

«Σήμερα λοιπόν, 29/06/2019, το μεικτό περιπολικό όχημα Α.Τ. Ζωγράφου- Α.Τ. Καισαριανής, ενώ κινούνταν επί της οδού Διστόμου με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Παπάγου, ξαφνικά τα φρένα του οχήματος έσπασαν και ο οδηγός επιχείρησε με χειρόφρενο και κατεβάσματα ταχυτήτων να σταματήσει το περιπολικό, ρίχνοντάς το σ ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο στη μέση και στον αυχένα», αναφέρει η ΕΑΥΑ.

 

Από την πλευρά του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά την καταγγελία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία υπηρεσιακή αναφορά σχετικά με δυσλειτουργία του οχήματος.

 

Παράλληλα αναφέρει πως στις 11 Ιουνίου έγινε στο όχημα το προγραμματισμένο service ενώ προσθέτει πως  το «όχημα χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και σήμερα κατά τη διάρκεια της πρωινής βάρδιας, χωρίς να αναφερθεί οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα»

 

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ κάνει γνωστό πως παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη για την ακριβή περιγραφή της κατάστασης του οχήματος ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

 

 

newsbeast.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ