Τροχαίο στην Κατεχάκη: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο

 

 

Τροχαίο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 43χρονου αστυνομικού σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/6), στις 22:30 στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

 

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάει στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο τόπο του τροχαίου όπου βρήκαν τον αστυνομικό χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά ο αστυνομικός κατάληξε λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

 

τροχαίο στην Κατεχάκη περιπολικό

 

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο ημέρες

Η μία τραγωδία μετά την άλλη συμβαίνει και μία ακόμα ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο των τροχαίων.

 

Ένας 50χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λ. Αλεξάνδρας και σκοτώθηκε. Ο άνδρας διέσχιζε το δρόμο -σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση- και παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη.

 

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

 

Το τρίτο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ