Ύποπτος και γι' άλλον βιασμό λίγες μέρες μετά το φόνο της Ελένης ο 19χρονος Αλβανός

Ένας 23χρονος συνελήφθη χθες για υπόθεση βιασμού στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο 19χρονος, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος για τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό. 

 

 

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

 

 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι τις βραδινές ώρες της 1ης Δεκεμβρίου οδήγησαν τη γυναίκα «σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία».

 

 

O 23χρονος εντοπίστηκε χθες  βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους, ενώ σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

 

 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η εξιχνίαση της νέας υπόθεσης ξεκίνησε μετά από «αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστική αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων».

 

 

Η δολοφονία της 21χρονης Ελένης είχε συμβεί στις 28 Νοεμβρίου και είχε γίνει γνωστή την 1η Δεκεμβρίου, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή.

 

efsyn.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ