Βαρύ πένθος για Θανάση και Σωτήρη Μουζάκη - "Έφυγε" η μητέρα τους

Δύσκολες ώρες για το δημοτικό σύμβουλο Θανάση Μουζάκη και τον αδερφό του Σωτήρη, καθώς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, η μητέρα τους, Φωτεινή, "έφυγε" για πάντα...

 

Η Φωτεινή Μουζάκη, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο χάρις στην αγάπη και τη φροντίδα των δικών της ανθρώπων αλλά και την προσωπική της δύναμη, το πάλευε με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια. Άλλωστε, οι σκληρές δοκιμασίες που πέρασε, θα λύγιζαν τον οποιονδήποτε. Η Φωτεινή Μουζάκη, ήρθε αντιμέτωπη με τραγικά γεγονότα που αποτελούν το χειρότερο εφιάλτη για κάθε μάνα και σύζυγο: Η πρόωρη απώλεια δύο δικών της ανθρώπων σε νεαρή ηλικία, η απώλεια του συζύγου της, αλλά και ένα τροχαίο πριν χρόνια που παρολίγον να της στερήσει για πάντα και άλλο αγαπημένο της άνθρωπο.

 

Κατάφερε όμως να σταθεί όρθια παρόλα αυτά. Να παλεύει καθημερινά και να βγαίνει νικήτρια. Και να πάρει μεγάλες χαρές: Είδε τα δύο της παιδιά να μεγαλώνουν, να πετυχαίνουν τους στόχους τους... Είδε 3 εγγόνια, τα οποία λάτρευε. Μάλιστα, το ένα πήρε και το όνομά της: Φωτεινή!

 

Η Φωτεινή Μουζάκη, συχνά "επισκεπτόταν" το Νοσοκομείο Κορίνθου. Πότε με έλλειψη οξυγόνου, πότε με πυρετό. Και τα παιδιά της, την πείραζαν: "Άντε, πάλι εδώ είμαστε", της έλεγαν. "Θα τα καταφέρουμε όμως και πάλι". Και κάθε φορά, όντως τα κατάφερναν. Η μάχη κερδιζόταν και η ζωή συνεχιζόταν. Μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, έδωσε άλλη μία μάχη. Αυτή τη φορά, στο σπίτι της. Δεν τα κατάφερε. Ήθελε πια να ξεκουραστεί... Ίσως, ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστούν και τα παιδιά της...

 

Θανάση, Σωτήρη, καλή δύναμη!

 

Η κηδεία της Φωτεινής Μουζάκη, θα γίνει αύριο, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι στις 11 το πρωί, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στο Ναό από τις 10.30 μ.μ.