Βαρύ πένθος στους Αγίους Θεοδώρους

Δεκάδες μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος 20χρονου Ρομά βρίσκονται αυτή την ώρα (23:38) στους Αγίους Θεοδώρους και συγκεκριμένα στον Οικισμό Κόκκινη Σπηλιά, όπου διαμένει τα τελευταία 7 χρόνια η οικογένεια του άτυχου νέου που έχασε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Απριλίου τη ζωή του.

 

Η είδηση της απώλειας του παιδιού, νωρίτερα σήμερα (13/4/2018) στη γέφυρα της Κυρά Βρύσης, έπεσε σαν κεραυνός σε όλη την Κορινθία.

 

Ο άτυχος νέος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 24άχρονος οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Scoda, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα μετωπικά με ένα τρακτέρ. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν τόσο ο 24άχρονος οδηγός του ΙΧ όσο και ο 67άχρονος οδηγός του τρακτέρ.

 

Αμέσως, συγγενείς και φίλοι του 20άχρονου πήγαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να μάθουν αν η είδηση του τραγικού θανάτου του, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο ή μπέρδεμα. Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια, οι σκηνές που ακολούθησαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου δεν είναι εύκολο να περιγραφούν.

 

Στη συνέχεια, αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, έφτασε μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και τον Οικισμό Κόκκινη Σπηλιά, όπου διαμένει τα τελευταία 7 χρόνια η οικογένεια του άτυχου νέου. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τόσο μαζική παρουσία του κόσμου, φοβήθηκαν. Μόλις έμαθαν όμως τα τραγικά νέα, κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να συλληπηθούν την οικογένεια.