Βασιλείου: "Αν δεν φτιαχτεί το γήπεδο δεν θα κατέβει η Περαχώρα στο Πρωτάθλημα"

Την αγωνία του για την άμεση ανάγκη κατασκευής του γηπέδου του ΑΟ Περαχώρα, μοιράστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ο πρόεδρος του ΑΟ Περαχώρα και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βασιλείου.

 

Όπως ξεκαθάρισε, "αν δεν φτιαχτεί το γήπεδο, η ομάδα του ΑΟΠ δεν θα κατέβει πάλι στο Πρωτάθλημα" και τόνισε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του ότι "Δεν έχει που να αθληθεί η ομάδα, δεν υπάρχει χώρος για να προπονηθούν τα παιδιά. Προσωπικά, πρότεινα στην τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τη δημιουργία ενός μικρού γηπέδου 7x7 και μου απάντησαν ότι το κόστος είναι γύρω στις 70.000 εκ των οποίων οι 50.000 υπάρχουν. Αν πάρουμε απόφαση να κάνουμε το έργο σήμερα, μπορεί να γίνει σε ένα μήνα".

 

Πρόσθεσε δε, ότι "θέλουμε να ξέρουμε αν το έργο θα πραγματοποιηθεί εντός ενός χρόνου. Αν δεν πραγματοποιηθεί, θα ήθελα να πάρουμε μια απόφαση σήμερα να περάσει ξανά το γήπεδο στην ιδιοκτησία του ΑΟ Περαχώρας και να δούμε στο μέλλον τι μπορούμε να κάνουμε, αφού υπάρχει και η περιφέρεια που ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην κατασκευή του".