Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω μαζί της, είμαι ευτυχισμένος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο...

 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής του που ζούσε σε φτηνά ξενοδοχεία, για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί αλλά και για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη δημοφιλή τραγουδίστρια!

 

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα» τόνισε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

«Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω.

 

Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

 

Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο.

 

Δεν έχω τέτοια θέματα με τα Εξάρχεια και τη Βούλα. Μια χαρά είναι έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή.