Βασίλης Νανόπουλος: Οι ευχές ενός φίλου δεν είναι «χρίσμα»

Απαντά ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» στα όσα είπε  χθες από το Κιάτο ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας σε όλους την επίσημη θέση του κόμματος, την θέση που ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει εκφράσει για τους δήμους που περισσότεροι από ένα στελέχη του κόμματος διεκδικούν το αξίωμα του Δημάρχου.

 

 

«Θ ασχοληθώ για τελευταία φορά με την υπόθεση «χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας» διότι παραμένω στην επίσημη θέση που έχει εκφράσει ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, θέση που λέει πως σε δήμο όπου υπάρχουν δυο στελέχη που επιθυμούν να διεκδικήσουν το δήμο το κόμμα δεν θα δώσει στήριξη αλλά αναμένει συνεργασία στο δεύτερο γύρο» είπε ο Βασίλης Νανόπουλος ερωτηθείς στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα για τα όσα είπε από το Κιάτο ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Πελοπίδα Καλλίρη και την δική του υποψηφιότητα στο δήμο Κορινθίων και συνέχισε: 

 

«Είναι στενοί προσωπικοί φίλοι ο κύριος Γεωργιάδης με τον κ.Καλλίρη. Οι προσωπικές ευχές θέλω να σας πω δεν αποτελούν χρίσμα! Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο κ.Αυγενάκης ή κάποιος άλλος στο μέλλον!  Ο καθένας μπορεί να ευχηθεί στον φίλο του, επίσημη θέση του κόμματος όμως είναι εκείνη που έχει εκφράσει ο Πρόεδρος και σε αυτήν θα μείνω!

 

Από κει και πέρα, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως θέλει τον κ.Καλλίρη μαζί του στο Υπουργείο. Ήταν να σας θυμίσω συνεργάτες στο Υπουργείο Υγείας, μπορεί λοιπόν ο κ.Γεωργιάδης να πάρει ξανά κοντά του τον κ.Καλλίρη όπου κι αν πάει!

 

moriasnews.gr