Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ και βροχές

Με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τη Μακεδονία θα «κυλήσει» η σημερινή ημέρα. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές, κυρίως στα ορεινά.

 

Στο Αιγαίο οι βοριάδες επιμένουν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από το βράδυ.

 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή σποραδικής καταιγίδας μετά το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo.gr, θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο και το Καρπάθιο τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

 

meteo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ