Βραβεύτηκαν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της Κορινθίας (εικόνες)

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου βράβευσαν χθες το απόγευμα τους εθελοντικούς συλλόγους δασοπυροσβεστών του Νομού Κορινθίας
απονέμοντας τους τιμητικές διακρίσεις σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους, σε μια σεμνή τελετή στο κτίριο της Π..Ε. Κορινθίας.

 

 

 

 

 

“Σας ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη συμμετοχή σας και τον αγώνα σας” δήλωσε ο Πελοπίδας Καλλίρης ,θυμίζοντας την τεράστια προσφορά των εθελοντικών ομάδων δασοπυροσβεστών τα τελευταία δυο χρόνια που η Κορινθία δοκιμάστηκε ιδιαίτερα.

 

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας σας βραβεύει ως ελάχιστο φόρο τιμής, γιατί ο αγώνας και το έργο σας είναι πολύ σημαντικό , σώζει ζωές, σώζει περιουσίες ,σώζει τον τόπο μας”είπε ο αντιπεριφερειάρχης ανακοινώνοντας πως τα αιτήματα που είχαν υποβάλλει κάποιες ομάδες σχετικά με τον εξοπλισμό τους έγιναν αποδεκτά και μάλιστα χθες έγινε και η παραλαβή.

 

 

 

 

“Χαίρομαι για το πνεύμα του εθελοντισμού που υπάρχει στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο” είπε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προσθέτοντας πως οι εθελοντικές ομάδες αποτελούν το μεγαλύτερο υπόβαθρο της κοινωνίας.

 

 

Ήσασταν η χρήσιμη συνεπίκουρη βοήθεια σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και με αυτή την εκδήλωση τιμούμε το πνεύμα του εθελοντισμού , της προσφοράς , της αγάπης. Από εσάς στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Πελοπόννησο ,πως μόνον αυτές οι δυνατότητες προάγουν πολιτισμό ,ανθρωπισμό και μας απεγκλωβίζουν απο τον άκρατο ατομισμό είπε ο κ. Τατούλης.

 

 

Ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε πως η Περιφέρειας έχει εξασφαλίσει χρήματα στην Πολιτική Προστασία προκειμένου να χρηματοδοτήσει υποδομές που απαιτούνται για την καλύτερη επίτευξη του έργου και του στόχου των εθελοντών δασοπυροσβεστών, ενώ τους κάλεσε όλους μέχρι τέλους Φεβρουαρίου να καταθέσουν όλες τις ιδέες τους για να διερευνηθούν οι τρόποι που η Περιφέρεια μπορεί να βοηθήσει. “Η συνεργασία μας θα είναι κοινωνικό γεγονός” κατέληξε ο κ. Τατούλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 moriasnews.gr