Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει, σήμερα, καθώς βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά προβλέπονται στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

 

Η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 28 βαθμούς, στην Ήπειρο από 11 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 16 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 29 βαθμούς.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά στα βορειοδυτικά πελάγη και στο υπόλοιπο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι τα 6 μποφόρ. Από την άλλη, στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

 

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός στην Αττική και δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από ΄20 έως 31 βαθμούς.

 

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν, προκαλώντας τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

 

meteo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ