Το «Υδρώ» Κορινθίας γύρισε σελίδα

Μετά από απόφαση των Συνεταίρων από 1/01/2019 το «Υδρώ» γυρίζει σελίδα και μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΥΔΡΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΥΔΡΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε.».

 

Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Γαϊτάνος έχοντας δίπλα του τον Ταμία κ. Μηνά Ιακωβίδη και τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και Αντώνη Χατζηγεωργαντή.

 

 

 

 

 

«Σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μετά από σαράντα χρόνια παρουσίας του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Εργολάβων Υδραυλικών Νομού Κορινθίας (ΣΕΥΚ), στον τομέα της εμπορίας υδραυλικών ειδών, ειδών υγιεινής - πλακιδίων, θέρμανσης - κλιματισμού - φυσικού αερίου, του οποίου έχω την τιμή, με την στήριξη των συνεταίρων να εκπροσωπώ τα τελευταία 6 συναπτά έτη, σας κάνω γνωστό ότι, κατόπιν αποφάσεως των συνεταίρων από 1/01/2019, μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΥΔΡΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΥΔΡΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε.» 

 

με σκοπό τη συνέχιση όλων των παραπάνω εμπορικών δραστηριοτήτων και με τη νέα νομική μορφή και ως νέα οικονομική μονάδα, μας δίνει την δυνατότητα να συνεργαστούμε με το σύνολο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και την συμμετοχή μας σε πάσης φύσεως υδραυλικά έργα, ηλιακά συστήματα και συγκροτήματα, φυσικό αέριο κλπ. προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με γνώση και υπευθυνότητα.

 

 

Ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό του ιδιώτη καταναλωτή.

 

 

Η υπάρχουσα εμπορική και οικονομική δομή μας και ο υφιστάμενος θετικός κύκλος εργασιών μας, αναδεικνύουν τις δυνατότητες της «ΥΔΡΩ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε.», η οποία με την λειτουργία των 3 καταστημάτων της στην Κόρινθο, στο Κιάτο και στο Λουτράκι, καθώς και με την προσέλευση νέων μετόχων, θα συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο στις δραστηριότητές της.

 

Ακόμη, γνωστοποιείται ότι η έδρα της εταιρείας μας παραμένει το κεντρικό εμπορικό μας κατάστημα στο 4ο χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών και τηλέφωνο επικοινωνίας το 27410 73210.

 

 

Είμαστε δε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου - μετόχου για την πληρέστερη ενημέρωση του ως προς την εμπορική, οικονομική δομή και γενικότερα για την λειτουργία της εταιρείας μας.

 

 

Τέλος θέλω να ευχηθώ ένα ειρηνικό και γεμάτο υγεία δημιουργικό 2019!»
 

 

korinthosnews.gr