Υπόθεση θρίλερ στη Θεσσαλονίκη – Δημοτικός υπάλληλος κρατούσε ομήρους εξαδέλφια του!

Ιστορία που μοιάζει με σενάριο ταινίας θρίλερ, Χολιγουντιανού τύπου, αποκαλύφθηκε σήμερα (31/3/2018) το πρωί, από ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα υπάλληλος του Δήμου Ωραιοκάστρου κρατούσε τους φυλακισμένους, τους τελευταίους οκτώ μήνες, δυο εξαδέλφους του από τις Σέρρες!

 

Όλα ξεκίνησαν πριν από 8 μήνες, όταν τα δυο αδέλφια επισκέφθηκαν τον εξάδελφό τους στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Εκείνος όμως, βρήκε τον τρόπο να τους αναγκάσει να μείνουν στο σπίτι του, όπου και τους κρατούσε για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, υπό ομηρία. Μάλιστα, ο ίδιος, κάθε πρωί, έφευγε κανονικά για τη δουλειά του, αφού πρώτα τους έβαζε χειροπέδες για να μην μπορούν να διαφύγουν, ενώ κάθε λίγες ημέρες τους ανάγκαζε να του δίνουν χρήματα υπό την απειλή ότ στην αντίθετη περίπτωση θα έκανε κακό στην αδελφή τους!

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο ξαδέρφια είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο εξαδέλφια του. Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, (31/3/2018), μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι, οπότε και απελευθερώθηκαν οι δυο όμηροι.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να παίρνει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ