Υποβιβάστηκε ο ΑΟΛ

Η Προοδευτική, πέρασε σήμερα το απόγευμα απ’ το Λουτράκι, αφού κέρδισε με 2-1 την νεανική και μαχητική ομώνυμη ομάδα και διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας, στο ποδόσφαιρο.

 

Η νίκη, επιτεύχθηκε με ανατροπή και δεν ήταν εύκολη.

 

Οι γηπεδούχοι που με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάζονται, προηγήθηκαν, μόλις στο 9ο λεπτό με όμορφο διαγώνιο σουτ στο δεύτερο δοκάρι της εστίας της Προοδευτικής, του Βοιδήλα.

 

Οι φιλοξενούμενοι (έπαιζαν σχεδόν στην έδρα τους, αφού οι φίλοι τους ήταν περισσότεροι απ’ αυτούς των γηπεδούχων), ισοφάρισαν στο 31ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Νίκου Κανελλόπουλου και αφού πρώτα, οι φιλοξενούμενοι, απέκτησαν στη φάση αυτή, πλεονέκτημα από υπέρ τους κόντρα που σημειώθηκε.

 

Η μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα του νεαρού Κιούλου, χτύπησε στο κάτω μέρος, του αριστερού κάθετου δοκαριού της εστίας της Προοδευτικής. Στο πρώτο μέρος, η Προοδευτική είχε 4 με 5 καλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ, με το τέλος του πρώτου μέρους, έχασε και ένα μοναδικό τετ-α-τετ.

 

Αξίζει επίσης να καταγραφεί και ένα…αυτοδοκάρι (24ο) των παικτών του Λουτρακίου.

 

Η Προοδευτική, κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι στο 53ο λεπτό.

 

Στο σημείο αυτό, ο Νίκος Μπέλερης, με ένα μακρινό, τεχνικό σουτ και από πλάγια θέση, έγραψε το 2-1, αφού ο τερματοφύλακας του Λουτρακίου δεν μπόρεσε να επέμβει ουσιαστικά.

 

Μετά το 2-1, το Λουτράκι, προσπάθησε να διεκδικήσει ένα δεύτερο τέρμα, πήρε κάποια μέτρα, εξάσκησε κάποια πίεση, όμως η Προοδευτική του Λουκά Καραδήμου, διαχειρίστηκε σωστά το υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασε στο…διπλό, χωρίς να εντυπωσιάσει.

 

Αντίθετα, οι νεαροί παίκτες του Λουτρακίου (έπαιξε με σοβαρές ελλείψεις),έδειξαν καλά στοιχεία, είχαν πάθος, είχαν αγωνιστικότητα και έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες.

 

Διαιτητής του αγώνα που ξεκίνησε με βροχή και τελείωσε με ήλιο, ήταν ο Μαρκαντωνάτος απ’ την Ηλεία.

 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Πέτρου, Νούλας): Κιούλος, Στασινόπουλος, Σάκκα, Παππάς, Πετρίδης, Βοιδήλας, Σιώκος, Γκιζαριώτης, Στασινόπουλος, Γεωργιούλας. Έπαιξαν και οι Σαλοδημήτρης, Ζερβός, Γωνιάδης, Μπουντούρι.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λ. Καραδήμος):Μπαντίκος, Ζιβόνοβιτς, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Κουρικίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Ντάλλας, Δηλαβέρη. Έπαιξαν και οι Βλάχος, Νικολακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσαρκούσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ