10 εκατ. ευρώ απόψε στο ΜΕGΑ ΤΖΑΚ ΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ

Το μεγαλύτερο ποσό της χρονιάς κι ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ θα μοιράσει σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς η αποψινή κλήρωση. Mετά από δώδεκα συνεχείς κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το μεγάλο έπαθλο του ΜΕGAΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ έχει εκτοξευτεί σε 10 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

 

 

Ο κόσμος συρρέει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα και ο αριθμός των στηλών που συμπληρώνονται αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, όσο πλησιάζουμε στην αποψινή κλήρωση των 22:00. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχουν συμπληρωθεί 4 εκατομμύρια στήλες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο μέχρι τις 21:30 απόψε που λήγει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.

 

 

Οι μεγάλες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ

 

 

Από το 1997 μέχρι και σήμερα, εκατοντάδες μεγάλοι νικητές «από ΤΖΟΚΕΡ» έχουν ζήσει μεγάλες συγκινήσεις με τα τζακ ποτ του παιχνιδιού, που τις περισσότερες φορές γίνονται «talk of the town». Παρακάτω μερικά από τα «highlights» από τις κληρώσεις στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού:

 

 

  • Η κλήρωση στις 15 Απριλίου 2010 μοίρασε σε μία μόνο κλήρωση 19,3 εκατ. ευρώ - το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει το παιχνίδι - ενώ αντίστοιχα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με σχεδόν 50 εκατομμύρια συμπληρωμένες στήλες

 

  • Η κλήρωση στις 6 Νοεμβρίου 2014 μοίρασε 18,4 εκατ. ευρώ

 

  • Η κλήρωση στις 13 Δεκεμβρίου 2015 μοίρασε 15,5 εκατ. ευρώ

 

  • Η κλήρωση στις 10 Νοεμβρίου 2016 μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ

 

  • Η κλήρωση στις 16 Φεβρουαρίου 2017 μοίρασε σε έναν μεγάλο νικητή, 16,4 εκατ. ευρώ, τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού σε έναν μόνο νικητή