1η Μάη: Τιμούν τους νεκρούς της Σωληνουργείας στην Κόρινθο

 Η Απεργία της  Πρωτομαγιάς δεν αποτελεί μόνο μια εθιμική εκδήλωση, είναι ημέρα έντονης ιστορικής φόρτισης , είναι ημέρα αγώνα και  τιμής στους νεκρούς της εργατικής τάξης ,στο Σικάγο , την Θεσσαλονίκη , την Καισαριανή ,είναι ημέρα χάραξης του δρόμου της πάλης και συνειδητοποίησης ότι τίποτα δεν μας έχει δοθεί αλλά το έχουμε κατακτήσει με αγώνες και αίμα .

 

 

Αποτελεί το εφαλτήριο για τους αγώνες που μας περιμένουν στο αμέσως προσεχές διάστημα ,σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ,με τους ντόπιους και διεθνής βιομήχανους – τοκογλύφους, που αφού έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη προφασιζόμενοι την κρίση , θέλουν τώρα να εμπλέξουν τον λαό μας στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια  και τα γεωστρατηγικά τους παιχνίδια με μοναδικό στόχο ,εφαρμόζοντας επικίνδυνους  τυχοδιωκτισμούς,  να υφαρπάξουν τους φυσικούς πόρους της ανατολικής μεσογείου ,ερήμην των λαών της περιοχής.

 

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκεί­νους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την ΕΙΡΗΝΗ, και τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ οφεί­λουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό απεργιακό παρόν την Τρίτη 1η Μάη.

 

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΙΣ 10:30

 

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ

 

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την 1η Μάη

 

Δεν εξουσιοδοτούμε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

 

Δεν χωράει καμιά αναμονή καμιά ανοχή , η αποχή αποτελεί συνενοχή .

 

Εμείς, με τη δράση μας, τις προτάσεις και τους Αγώνες μας να είμαστε οι δημιουργοί του μέλλοντός μας!!                                               

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
4 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.