ΑΕΚ: Ξεκίνημα με νίκη και… τραυματισμούς!

Ένα γκολ του Μάρκο Λιβάγια στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη με 1-0 επί της Γκόρνικ στο Κίελτσε της Πολωνίας, για τη πρώτη φιλική αναμέτρηση της σεζόν.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρότι δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, επικράτησαν δίκαια της πολωνικής ομάδας. Ο Κροάτης επιθετικός ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εξαιρετικό συρτό σουτ, από ωραία προσπάθεια του Κλωναρίδη από τα πλάγια στο 52ο λεπτό του αγώνα.

 

Παρόλα αυτά, ο Μιγκέλ Καρντόσο μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι, αφού μέσα σε λίγα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, έχασε δύο ποδοσφαιριστές του, με τον Γιώργο Γιακουμάκη και τον Φρανσίσκο Ζεράλδες να ξεκινούν βασικοί, αλλά να αποχωρούν τραυματίες.

 

Η σύνθεση της ΑΕΚ

 

Αθανασιάδης (35′ Τσιντώτας) (67′ Μπάρκας), Παουλίνιο (46′ Σταμούλης) (86′ Παουλίνιο), Οικονόμου, Βράνιες (46′ Σβάρνας), Χουλτ, Γαλανόπουλος (46′ Σιμάο), Κρστίτσιτς (46′ Σιμόες), Ζεράλντες (31′ Σαμπανάτζοβιτς) (65′ Μπότος) (88′ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος (71′ Σαρδέλης), Ντέλετιτς (46′ Λιβάια), Γιακουμάκης (25′ Κλωναρίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ