Άγγελος στον ουρανό - Αυτός είναι ο 20χρονος που βύθισε στο πένθος όλη την Κορινθία

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Κορινθία στο άκουσμα της είδησης ότι ένα παιδί 20 μόλις ετών, έχασε τη ζωή του χτες Παρασκευή 13 Απριλίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με τρακτέρ.

 

Ο 20χρονος Άγγελος Καραχάλιος, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 24άχρονος οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Scoda, συγκρούστηκε με διερχόμενο τρακτέρ στην αερογέφυρα της Κυρά Βρύσης στο Ζευγολατιό Κορινθίας.. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν τόσο ο 24άχρονος οδηγός του ΙΧ όσο και ο 67άχρονος οδηγός του τρακτέρ.

 

Αμέσως, συγγενείς και φίλοι του 20άχρονου πήγαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να μάθουν αν η είδηση του τραγικού θανάτου του, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο ή μπέρδεμα. Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια, οι σκηνές που ακολούθησαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου δεν είναι εύκολο να περιγραφούν.

 

Στη συνέχεια, αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, έφτασε μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και τον Οικισμό Κόκκινη Σπηλιά, όπου διαμένουν τα τελευταία 7 χρόνια οι γονείς του άτυχου νέου. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τόσο μαζική παρουσία του κόσμου, φοβήθηκαν. Μόλις έμαθαν όμως τα τραγικά νέα, κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να συλληπηθούν την οικογένεια.

 

Ο Άγγελος Καραχάλιος, είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, πριν από μόλις ένα χρόνο και ζούσαν μαζί στο Ζευγολατιό Κορινθίας...

 

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, το facebook πλημμύρισε από συγκινητικά μηνύματα φίλων και συγγενών του που η μοίρα τους ανάγκασε να πουν τόσο νωρίς το στερνό αντίο στον Άγγελο.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ