Απίστευτο ρεκόρ για τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν: 2 εκατομμύρια δολάρια τζίρος σε λίγα λεπτά

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει το άγγιγμα του Μίδα. Και για μια ακόμη φορά κατάφερε να προσθέσει εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό -δύο για την ακρίβεια- πουλώντας εσώρουχα...

 

 

Τα SKIMS Solutionwear, όπως ονομάζεται πλέον η σειρά μετά το θόρυβο που την ανάγκασε να αποσύρει το όνομα KIMONO, ξεπούλησαν σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που βγήκαν προς πώληση online. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι η συλλογή ξεπούλησε και ο τζίρος μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ και ιδιαίτερα στη βιομηχανία των εσωρούχων. Η εταιρία Spanx, έβγαλε 4 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της και η Καρντάσιαν κατάφερε να εισπράξει τα μισά μέσα σε λίγα λεπτά.

 

 

 

 

Το site στο οποίο πουλήθηκαν τα εσώρουχα έπεσε από την κίνηση, πριν ακόμα βγουν τα εσώρουχα προς πώληση, με συνέπεια να καθυστερήσει η έναρξη για αρκετή ώρα. Ο τζίρος γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός, αν σκεφτεί κανείς ότι κανένα από τα προϊόντα δεν κοστίζει πάνω από 100 δολάρια. Η ομάδα της Καρντάσιαν ξεκίνησε ήδη την παραγωγή -σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς αυτή τη φορά- προκειμένου να ξαναστοκάρει το ηλεκτρονικό κατάστημα.   

 

cnn.gr